Selectează o Pagină

Despre noi

Despre noi

SC GREGOR CONCEPT SRL este persoana juridica romana, avand forma de societate cu raspundere limitata care isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 republicata.

Activitatea principala a societatii se desfasoara conform Codului Caen 1412 Fabricarea de articole de imbracaminte de lucru.

S.C. GREGOR CONCEPT S.R.L. este prezenta pe piata româneasca din anul 1997 si are ca obiect de activitate producerea si comercializarea unei game largi de echipamente individuale de lucru si protectie.

Cu utilajele si echipamentele pe care le detinem, achizitionate si prin proiectul cu finantare europeana ,, Extinderea capacitatii de productie la fabrica din Harsova a firmei GREGOR CONCEPT S.R.L.” Cod SMIS 111348 implementat prin POR 2014-2020, Prioritatea de investitii 2.2.A, societatea poate produce o gama larga de echipamente individuale de lucru si protectie: manusi de protectie, ochelari si viziere, casti, salopete, incaltaminte de protectie, centuri de siguranta, echipament pentru sudori, masti de protectie, materiale igienico-sanitare, produse P.S.I. etc.

S.C. GREGOR CONCEPT S.R.L. are sediul principal in Constanta, iar sectia de productie la Harsova.

În raport cu natura activităţilor desfăşurate, a comenzilor, procesul de producţie in hala dispusa in Orasul Harsova, Soseaua, Constantei nr.6N (lot 14A), presupune:

  1. Procesele de producţie propriu-zise care implică transformarea efectivă a materiilor prime şi a materialelor în bunuri economice.
  2. Procesele de magazinaj sau depozitare ce asigură păstrarea în bune condiţii a materiei prime, a materialelor, a semifabricatelor şi a produselor finite.
  3. Procese de aprovizionare, depozitare, transport care asigură deplasarea diferitelor materiale sau produse de la un loc de muncă la altul în interiorul întreprinderii, precum si catre beneficiari.

Cu o conducere si un colectiv tânar, cu o retea de agenti comerciali în continua expansiune pe cuprinsul tarii, am facut din calitatea produselor comercializate si a serviciilor prestate o constanta a întregii noastre activitati, iar din acoperirea întregului teritoriu al României un obiectiv pentru viitor, urmand ca in viitor sa deschidem noi puncte de lucru in tara.

S.C. GREGOR CONCEPT S.R.L., avand atelierul propriu de productie, poate executa la comanda echipamente de lucru intr-o gama variata de modele si culori. Echipamentele pot fi personalizate prin serigrafie sau broderie, pretul fiind stabilit in functie de marimea siglei si dimensiunea acesteia.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor dumneavoastra societatea noastra va ofera:

– consultanta gratuita in alegerea echipamentelor in concordanta cu domeniul de activitate al societatii dumneavoastra

– transport gratuit pentru comenzile emise (pentru valori mai mari de 1.000 lei)

– personalizarea echipamentelor prin serigrafie sau broderie, pretul fiind stabilit in functie de marimea siglei

– posibilitatea negocierii preturilor in functie de cantitate si modalitatea de plata.

Inca de la inceputul activitatii societatea noastra s-a impus pe piata din Romania prin politica sa avantajoasa de vanzari datorata preturilor competitive si calitatii produselor. Societatea dispune de experinta si personal calificat  in executia serviciilor din domeniul de activitate . În prezent, firma are 25 salariati. O parte din personal are un inalt grad de pregatire, experienta si competenta profesionala in domeniul productiei de echipamente de protectie.